Filarkiv


Opbevar dokumenter sikkert - få styr på GDPR

Når du er kunde hos LearnLab, anbefaler vi at bruge løsningen ”Filarkiv”. Filarkivet oprettes for det enkelte barn, og du kan uploade alle de filer, I har om barnet, som er vigtige at opbevare sikkert, enten fordi de er personidentificerbare eller indeholder personfølsomme oplysninger om barnet eller familien. Det kan fx være dokumenter fra PPR, Socialforvaltningen, lægeoplysninger, der indeholder personfølsomme oplysninger. Det kan også være notater om barnet fra opstartsmøde med forældre eller lignende, som I normalt ville opbevare på en pc eller i et aflåst skab.

Filarkivet sikrer, at I opbevarer fysiske og/eller digitale dokumenter på en sikker måde og dermed undgår, at personfølsomme oplysninger om institutionens børn utilsigtet bliver tilgængelige for uvedkommende.


Saml institutionens vigtige dokumenter ét sted

Filarkivet kan også benyttes som arbejdsredskab for dagtilbuddets medarbejdere i forhold til at dele data om enkelte børn, børnegrupper og stuer, hvor filarkivet fungerer som en fælles adgang eksempelvis til de pædagogiske forløb, som I har planlagt for børnene, statistik, handleplan osv. Som administrator bestemmer du, hvem der skal have adgang og adgangsniveau.

Filarkivet giver mulighed for at uploade de mest almindelige filtyper som PDF, Word, Excell, Powerpoint, PNG, JPEG/JPG og MSG.

 

Sikker dataløsning for daginstitutioner

LearnLab indgår en databehandleraftale med alle kunder, der er baseret på Datatilsynets skabelon. Heri er det præciseret, hvordan vi må behandle data. Vi opbevarer desuden vores data hos en af Danmarks mest anerkendte leverandører, der er ISO-27001 certificeret og hvert år afleverer en omfattende revisionsrapport omkring deres it-sikkerhed.

 


Kontakt os hvis du vil købe adgang til filarkiv