Kontakt os

 

LearnLab Aps
Hobrovej 91
DK-9240 Nibe
Tlf. 9635 2807
info@learnlab.dk
CVR: 30 08 60 23

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til Kompetencehjulet, sprogvurdering, selvevaluering af det pædagogiske grundlag, handleplaner, SMMTE-modeller, eller har du spørgsmål til data & statistik eller andre af vores pædagogiske redskaber, så sidder vi klar til at hjælpe dig. I vores support møder du ingen robotter, men ægte mennesker, der sætter en stor ære i at hjælpe dig videre gennem personlig kontakt og kompetent rådgivning. Vi har kendskab til hverdagen i daginstitutioner og stor viden om det pædagogiske felt, og kan tilbyde både faglig og teknisk support samt sparring omkring dine data.

 

Kontakt os på tlf. 96 35 28 07

 

Åbningstid:
Mandag - Torsdag:     Kl. 9.00 - 15.00
Fredag:                     Kl. 9.00 - 13.00


Onlinesupport

Sidder du med en konkret udfordring og ønsker onlinesupport, kan vi også hjælpe dig videre direkte via din egen PC. Når du taler med vores support, kan vi aftale at logge ind på Join.me samtidig, og herfra kan vi løse din problemstilling. LearnLab Online Support.

 

Skriv til os

Du er også velkommen til at skrive til os. Send en mail, eller benyt formularen nedenfor, hvor du kort beskriver, hvad du ønsker hjælp til. Vi svarer så hurtigt som muligt.