Hvad nu mor og far!

"Hvad nu mor og far" er et fagligt velfunderet tilbud til småbørns forældre og et godt supplement til kommunernes forældreuddannelse.

"Hvad nu mor og far" giver forældre den viden, der er forudsætningen for at de kan tage det ansvar, som er afgørende for barnets udvikling straks fra fødslen. Forskningen viser jo netop at forældre, der ved, hvordan de støtter deres barns udvikling, i stor grad fremmer barnets sproglige og matematiske udviklling og giver barnet et bedre fundament ved skolestart.

Det er hvad forældrene gør og ikke hvem de er der har betydning

I næsten 200 videonyheds-
breve fra "Hvad nu mor og far" fortæller en række fagpersoner løbende forældrene om børns udvikling i forhold til barnets konkrete alder fra 0-6 år. På den måde får forældrene lettere ved at forstå og få øje på den udvikling deres barn er i gang med. Forældrene får med andre ord viden, som hjælper med at forstå, hvorfor barnet gør, som det gør og dermed mulighed for at reagere ud fra denne viden og skælde mindre ud.


Forældrene får med hvert videonyhedsbrev indblik i vigtige temaer i barnets udvikling. Videonyhedsbrevet kan indeholde små videoer, der illustrerer det, fagpersonen fortæller.Der er også inspiration til lege og aktiviteter, der kan udfordre og støtte barnets udvikling.
I "Hvad nu mor og far" er der særlige temaer om: "Anerkendelse", "Babytegn", "Sprogflow", Dialogisk læsning" og "Parat til skole". 
 

I barnets første leveår modtager forældrene 52 video-
nyhedsbreve.